ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το αστικό δίκαιο στην Αθήνα διασφαλίζει αποτελεσματικά τα πολιτικά δικαιώματα των πελατών μας. Δεδομένου του αργού και αναποτελεσματικού ιδιωτικού συστήματος επιβολής της Ελλάδας, τα άτομα και οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να επιβάλουν τα πολιτικά τους δικαιώματα.

Είμαστε εμπειρογνώμονες σε αποζημιώσεις για ζημιές, δίκες, τραυματισμό οποιουδήποτε είδους, και θέματα οικογενειακού δικαίου. Πιστεύουμε ότι οι αστικές νομικές υπηρεσίες αφορούν το γρήγορο και πιεστικό αποτέλεσμα που οδηγεί στην ικανοποίηση δικαστικών αποφάσεων ή διακανονισμών.

Με την τεχνική, στενή τους έννοια, το αστικό δίκαιο περιγράφει το νόμο που αφορά τα πρόσωπα, τα πράγματα και τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ τους. Ένα περιεκτικό σύστημα κανόνων και αρχών που συνήθως διατίθενται σε κώδικες. Εύκολα προσβάσιμοι από τους πολίτες και τους νομικούς.

Είτε είστε αντιμέτωπος με ένα παράνομο περιστατικό ή θέλετε να υποβάλετε μια αγωγή για σωματική βλάβη, οι δικηγόροι αστικού δίκαιου μας στην Αθήνα, μπορεί να κάνει τη νομική διαδικασία ευκολότερη και αντιμετωπίσημη. Οι δικηγόροι μας αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη με σεβασμό, προσπαθώντας να κατανοήσουν τις ανάγκες σας, να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας δώσουν τις σωστές πληροφορίες.

Το Αστικό Δίκαιο βασίζετε σε έννοιες, κατηγορίες και κανόνες που απορρέουν από το ρωμαϊκό δίκαιο. Έχει κάποια επιρροή του κανόνα δικαίου, μερικές φορές σε μεγάλο βαθμό συμπληρώνεται ή τροποποιείται από τοπικό έθιμο ή πολιτισμό. Η παράδοση του, κατά τους αιώνες εστιάζει περισσότερο στην ατομική ελευθερία και προάγει τη συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων.

Καλέστε μας τώρα

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το Αστικό Δίκαιο στην Αθήνα ή κάποια άλλη μορφή δικαίου. Η κορυφαία δικηγορική εταιρεία της Αθήνας σας εξυπηρετεί άμεσα! Η δημιουργική προσέγγιση της ομάδας μας οδηγεί σε αποτελεσματικές λύσεις για το πρόβλημα σας. 

© Copyright | All rights reserved

logo-footer