ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει εξαιρετική φήμη στις υποθέσεις διοικητικού δικαίου. Η εταιρεία μας συμβουλεύει τις επιχειρήσεις, σχετικά με τους ρυθμιστικούς φορείς και τους ιδιώτες και παρέχει νομική υποστήριξη στις διοικητικές αρχές.

Παρέχουμε ποιοτικές νομικές υπηρεσίες στους βασικούς τομείς του δημόσιου και του διοικητικού δικαίου προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν συγκρούσεις μεταξύ των πελατών μας και του κράτους, αλλά και να έχουμε μια εξαιρετική πρακτική επί των δικαστικών διαδικασιών.

Η εταιρεία έχει επιτυχημένη πορεία σε υποθέσεις που αφορούν διαδικασίες ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων, αστική ευθύνη των δημοσίων αρχών, διαφορές σχετικά με τις διαδικασίες αδειών των επιχειρήσεων, προσφυγές που αποσκοπούν στην ακύρωση διοικητικών πράξεων κλπ. Οι δικηγόροι μας γνωρίζουν ότι η κατανόηση και η συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο οι επιχειρήσεις λειτουργούν μπορεί να είναι μια πρόκληση ύψιστης σημασίας.

Καλέστε μας τώρα

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

© Copyright 2019 | All rights reserved

logo-footer