ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι νόμοι που αφορούν την απασχόληση και το εργατικό δίκαιο θέτουν μεγάλες απαιτήσεις στους εργοδότες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εσείς, ως εργοδότης, μπορεί να χρειάζεστε τη βοήθεια ενός δικηγόρου.

Η δικηγορική μας εταιρεία συμβουλεύει τις εταιρείες για τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει μια εταιρεία στον τομέα του εργατικού δικαίου Οι δικηγόροι μας έχουν εμπειρία σε όλους τους τομείς του εργατικού δικαίου τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ως εκ τούτου, οι συμβουλές μας θα βασίζονται πάντα στις προκλήσεις που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη γραμμή της επιχείρησής σας.

Είμαστε ειδικευμένοι στην απασχόληση και το εργατικό δίκαιο, ακόμη και αν η εταιρεία σας διαθέτει ένα ισχυρό και εξειδικευμένο τμήμα HR, θα υπάρξουν καταστάσεις όπου χρειάζεστε εξωτερικές νομικές συμβουλές. Συνεπώς, μπορεί να είναι μια καλή επένδυση το να λάβετε νομικές συμβουλές από δικηγόρο με εμπειρία στην απασχόληση και το εργατικό δίκαιο.

Μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την απασχόληση και το εργατικό δίκαιο και να σας βοηθήσουμε με συμβάσεις εργασίας και ρήτρες. Επιπλέον, οι δικηγόροι μας έχουν μεγάλη εμπειρία σε υποθέσεις που αφορούν συλλογικές συμβάσεις και παρέχουν συμβουλές για επίλυση διαφορών και τακτικές διαπραγμάτευσης.

Καλέστε μας τώρα

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

© Copyright 2019 | All rights reserved

logo-footer