ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το εμπορικό δίκαιο ήταν και παραμένει ένας από τους κύριους τομείς των νομικών υπηρεσιών που παρέχουμε. Αυτός ο τομέας μας καθιέρωσε ως ένα από τα κορυφαία νομικά γραφεία στη χώρα ως αποτέλεσμα των ακμάζοντων αποτελεσμάτων μας στον εταιρικό και πτωχευτικό νόμο που οδηγεί την πλειοψηφία των επιτυχημένων επιχειρήσεων της χώρας να είναι οι πελάτες μας.

Έχουμε μια ολοκληρωμένη ομάδα που χειρίζεται υποθέσεις ανταγωνισμού και δικαίου καταναλωτών, σε συνάρτηση με τις πρόσφατες οδηγίες της ΕΕ για τις αποζημιώσεις και τις συλλογικές αγωγές, σε συντονισμό με τις σεβαστές νομικές δομές της Ελλάδας, τις αρχές ανταγωνισμού των καταναλωτών.

Επιπλέον, η ομάδα μας είναι εξαιρετικά εξοπλισμένη για την αντιμετώπιση περιπτώσεων πνευματικής ιδιοκτησίας, νόμου περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και γεωγραφικών ενδείξεων. Μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά ότι παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα των νομικών υπηρεσιών που είναι δυνατόν στο Εμπορικό Δίκαιο. Συμβάλλουμε στην επιτυχία των πελατών μας.

Καλέστε μας τώρα

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

© Copyright 2019 | All rights reserved

logo-footer