ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το εμπορικό δίκαιο στην Αθήνα ήταν και παραμένει ένας από τους κύριους τομείς των νομικών υπηρεσιών που παρέχουμε. Αυτός ο τομέας μας καθιέρωσε ως ένα από τα κορυφαία νομικά γραφεία στη χώρα ως αποτέλεσμα των ακμάζοντων αποτελεσμάτων μας στον εταιρικό και πτωχευτικό νόμο που οδηγεί την πλειοψηφία των επιτυχημένων επιχειρήσεων της χώρας να είναι οι πελάτες μας.

Έχουμε μια ολοκληρωμένη ομάδα που χειρίζεται υποθέσεις ανταγωνισμού και δικαίου καταναλωτών, σε συνάρτηση με τις πρόσφατες οδηγίες της ΕΕ για τις αποζημιώσεις και τις συλλογικές αγωγές, σε συντονισμό με τις σεβαστές νομικές δομές της Ελλάδας, τις αρχές ανταγωνισμού των καταναλωτών.

Η δυνατότητα σύστασης συμβάσεων αποτελεί τη βάση του σύγχρονου εμπορικού δικαίου. Χωρίς συμβόλαια, οι πωλητές και οι αγοραστές δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές, καθώς δεν θα είχαν καμία εγγύηση ότι η άλλη πλευρά θα τιμήσει το μισό της συμφωνίας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι συμβάσεις βασίζονται στην καλή θέληση ή την αξιοπιστία των μερών στην αγορά. Αντίθετα, οι συμβάσεις βασίζονται σε ένα σύστημα κανόνων για τη σύναψη συμφωνιών που, αν ακολουθηθεί, επιτρέπουν στα μέρη να είναι βέβαιοι ότι οι όροι των συμφωνιών τους θα επιβληθούν από το νομικό σύστημα, εάν χρειαστεί.

Επιπλέον, η ομάδα μας είναι εξαιρετικά εξοπλισμένη για την αντιμετώπιση περιπτώσεων πνευματικής ιδιοκτησίας, νόμου περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και γεωγραφικών ενδείξεων. Μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά ότι παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα των νομικών υπηρεσιών που είναι δυνατόν στο Εμπορικό Δίκαιο. Συμβάλλουμε στην επιτυχία των πελατών μας.

Καλέστε μας τώρα

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το Εμπορικό Δίκαιο στην Αθήνα ή κάποια άλλη μορφή δικαίου όπως το ποινικό δίκαιο. Η κορυφαία δικηγορική εταιρεία της Αθήνας σας εξυπηρετεί άμεσα! Η δημιουργική προσέγγιση της ομάδας μας οδηγεί σε αποτελεσματικές λύσεις για το πρόβλημα σας.

© Copyright | All rights reserved

logo-footer